At gå i terapi

Et trygt rum

At gå i terapi skal være trygt. Det skal det for at du kan arbejde med sig selv, åbne dig, og skabe forandringer i den måde du håndterer dine tanker og følelser og den måde du handler på i dit liv. Derfor sørger Christopher for at I arbejder i dit tempo. Desuden tjekkes løbende, at det der arbejdes med er relevant for dig. Og at det er hjælpsomt, selvfølgelig. Vores møde skal være ligefremt, konkret og løsningsfokuseret. Et trygt udgangspunkt burde være en selvfølge, og det er det også hos Christopher. Grunden til han vægter det så højt er, fordi al forskning viser det er nødvendigt for en virksom psykoterapeutisk behandling. Derfor vil grundlaget for vores samtaler altid være et ligeværdigt og menneskeligt møde. Nu er det jo ikke sådan at alle problemer forsvinder bare man sætter sig i en behagelig stol og har et hyggeligt møde med et andet menneske. Det er blot første skridt. Det er tilsvarende vigtigt hvilken terapeutisk tilgang man vælger. Christopher har specialiseret sig i metakognitiv og kognitiv terapi, fordi hans erfaring, og forresten også forskning, viser at det er de suverænt mest virksomme terapier for angstlidelser, OCD og depression. Hvis du vil læse mere om de metoder Christopher anvender, kan du læse mere om metakognitiv terapi her og kognitiv terapiher.

Hvordan Christopher arbejder

Både metakognitiv og kognitiv terapi handler om at starte med det der sker lige nu, og så begynde en rejse henimod en løsning på det der er svært. Sammen med Christopher tager du udgangspunkt i de problemer der er aktuelle, det som var årsagen til din henvendelse. Når problemerne, samt det der vedligeholder dem, er afdækket, går I i gang med at finde løsninger. Måske er der behov for et kognitiv værktøj som adfærdseksperimenter til at stoppe din panikangst, måske skal der planlægges ny adfærd for at bringe dig tættere på dine mål. Eller måske du har brug for hjælp til at stoppe dine bekymringsangst. Uanset hvad, vil det altid være med fokus på din nuværende situation og den fremtid du ønsker. Fortiden kan der ikke ændres på, men fremtiden er i høj grad noget vi selv er med til at forme. Nogle gange er der bare brug for en hjælpende hånd. Det er det Christopher ønsker at være. Hvis du vil høre mere så ring eller send en sms på telefon 3179 8132. Hvis du vil læse mere om Christopher først, er du selvfølgelig også velkommen til det.
Kognitiv mening

Forandring

Alle mennesker kan skabe varige forandringer i deres liv, og Christopher ønsker at hjælpe med at skabe dem i dit. Livet er en gang imellem hårdt, og nogle gange gør det ondt, og sådan vil det altid være. Men alt for ofte bliver vi bare ved med at gøre mere af det samme, vi prøver at løse vores problemer ved at gøre mere af det som skabte dem i første omgang. Og vi bliver i noget vi dybest set ikke trives i. Så komme livet til at føles hårdere og gøre mere ondt end det behøvede. Livet skal først og fremmeste være sjovt og meningsfuldt. Hvis ikke det er det, så skal der handles. Men ikke med de gamle mønstre der førte frem til problemet. Der er behov for at gentænke problemet så du kan finde reelle og nye måder at handle dig ud af dine problemer!

Mening

Det er super vigtigt at tage handling og løse det som dræner dig, ellers holder tilværelsen op med at føles meningsfuld. Det er nemlig sådan at meningen ofte er svær at finde, når man får mentale helbredsproblemer, man sidder fast i en sump af negative tanker. Derfor vil du sammen med Christopher arbejde hen imod at slippe fri af de negative tankespor og genetablere mening i dit liv. Først løser I de mentale helbredsproblemer. Derefter ser I på hvordan du kan forebygge at de kommer igen.

Kognitiv kontrol

Kontrol

Når man er ramt af stress, angst, OCD eller depression, er man låst fast i en ond cirkel. Sådan en er svær at bryde ud af. For det kan føles som om man har mistet kontrollen over sig selv. Det er dog ikke rigtigt, men man har måske brug for hjælp. Det er muligt at komme tilbage og sætte dagsordenen i sit eget liv igen. Det som mangler er ofte overblikket og værktøjerne til at handle. Man er forvirret og rådvild. Hos Christopher er der et rum til at skabe overblik og øve de teknikker som fører til handling, og – i sidste ende – forandring. Christophers mål er at hjælpe dig med at få kontrollen tilbage i dit liv. Det gør han ved at lære dig ikke at lade dig styre af de tanker, følelser og adfærd der spænder ben. Fagligt lader Christopher sig guide af en pragmatisk tilgang: Det skal virke! Derfor arbejder han som metakognitiv og kognitiv psykolog. Du kan komme til uden ventetid. Book her.

Metakognitiv psykolog i København

Christopher har i mere end 11 år brugt metakognitiv terapi til at hjælpe flere tusinde mennesker af med psykisk lidelse. Hans lange erfaring fra både privat praksis og psykiatrien betyder, han kan tilpasse behandlingen til dine behov, hvad end de handler om hjælp til øget trivsel i en travl og hektisk hverdag, eller decideret professionel behandling af psykisk sygdom. 

Kontakt Christopher i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte et forløb hos Christopher, kan du tage kontakt her. Du kan forvente svar senest næstkommende hverdag.

Skriv lidt om hvad du har af spørgsmål eller ønsker. Hvis du ønsker telefonisk kontakt, så skriv endelig det og dit nr.