Om Christopher

Metakognitiv psykolog Christopher Smith

Hvad tidligere klienter siger

Hej Christopher

Jeg tænker på at aflyse min tid ved dig i næste uge, hvis jeg kan?
Jeg synes simpelthen, at jeg har det så godt. Og de triggertanker, der opstår, føler jeg, at jeg har kontrol over.
Jeg er faktisk ret blæst bagover ift den forandring det har skabt i mig efter kun at have set dig en håndfuld gange. 
Det er selvfølgelig dit arbejde – men tusind tak for dit nærvær og din hjælp.

Mvh Johanne

Hej Christopher

Jeg vil blot fortælle at jeg er kommet af med mine dårlige tanker og ubehag. Min depression er ligeledes væk. Ret utroligt hvad der er sket de sidste 14 dage. Jeg er meget lettet. Jeg vil gerne takke dig for vores møder og din måde at være på.

Mvh Søren

Hej Christopher

Det føles fuldstændig absurd og surrealistisk at tænke tilbage på, hvordan jeg havde det, da jeg startede hos dig – og før det, for den sags skyld. Tusind tak for at have hjulpet mig med at få mit liv tilbage på rette spor 😊

Mvh
Casper

Erfaring

Christopher har en stor erfaring og ekspertise i behandling af klienter der spænder fra mildere psykologiske problemstillinger til svær psykiatrisk lidelse. Før Christopher startede klinikken, arbejde han på et psykiatrisk ambulatorium i Region Hovedstadens Psykiatri for patienter med svær angst og OCD. Christopher blev ansat til, og har haft succes med, at udbrede metakognitiv terapi til patienterne i afsnittet for angst og OCD. Han har på den måde været frontløber og den første i Danmark til at udbrede metakognitiv terapi til en gruppe af mennesker med meget svær grad af angst og OCD.

Christopher har bred psykoterapeutisk erfaring og har hjulpet flere tusind klienter med blandt andet:

Panikangst Personlig udvikling
Agorafobi Eksistentielle problemer
Generaliseret angst Sorg
Sygdomsangst eller helbredsangst Parforhold og jalousi
Socialfobi Konflikthåndtering
Enkelfobier Livskriser
OCD Personlighedsforstyrrelser
Depression Identitetsproblemer
Stress Mening i arbejdslivet

Målgruppen har overvejende været unge og voksne fra alle lag i samfundet med forskellige etniciteter, seksuelle orienteringer og kønsidentiteter.

 

Uddannelse

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2011. Autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening og SAKT.

Metakognitiv psykolog i København

Christopher har i mere end 11 år brugt metakognitiv terapi til at hjælpe flere tusinde mennesker af med psykisk lidelse. Hans lange erfaring fra både privat praksis og psykiatrien betyder, han kan tilpasse behandlingen til dine behov, hvad end de handler om hjælp til øget trivsel i en travl og hektisk hverdag, eller decideret professionel behandling af psykisk sygdom. 

Kontakt Christopher i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte et forløb hos Christopher, kan du tage kontakt her. Du kan forvente svar senest næstkommende hverdag.

Skriv lidt om hvad du har af spørgsmål eller ønsker. Hvis du ønsker telefonisk kontakt, så skriv endelig det og dit nr.