Om Christopher

Metakognitiv psykolog Christopher Smith

Erfaring

Sideløbende med klinikken arbejder Christopher aktuelt på et psykiatrisk ambulatorium i Region Hovedstadens Psykiatri, hvor de behandler patienter med svær angst og OCD. Christopher blev ansat til, og har haft succes med, at udbrede metakognitiv terapi til patienterne i afsnittet for angst og OCD. Han har på den måde været frontløber og den første i Danmark til at udbrede metakognitiv terapi til en gruppe af mennesker med meget svær grad af angst og OCD.

Christopher har bred psykoterapeutisk erfaring og har hjulpet flere tusind klienter med blandt andet:

Panikangst Personlig udvikling
Agorafobi Eksistentielle problemer
Generaliseret angst Sorg
Sygdomsangst eller helbredsangst Parforhold og jalousi
Socialfobi Konflikthåndtering
Enkelfobier Livskriser
OCD Personlighedsforstyrrelser
Depression Identitetsproblemer
Stress Mening i arbejdslivet

Målgruppen har overvejende været unge og voksne fra alle lag i samfundet med mange forskellige etniciteter og seksuelle orienteringer.

Uddannelse

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2011. Autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening og SAKT.

Metakognitiv psykolog i København

Christopher har i mere end 11 år brugt metakognitiv terapi til at hjælpe flere tusinde mennesker af med psykisk lidelse. Hans lange erfaring fra både privat praksis og psykiatrien betyder, han kan tilpasse behandlingen til dine behov, hvad end de handler om hjælp til øget trivsel i en travl og hektisk hverdag, eller decideret professionel behandling af psykisk sygdom. 

Kontakt Christopher i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte et forløb hos Christopher, kan du tage kontakt her. Du kan forvente svar senest næstkommende hverdag.

Skriv lidt om hvad du har af spørgsmål eller ønsker. Hvis du ønsker telefonisk kontakt, så skriv endelig det og dit nr.