Dit privatliv

Når du besøger hjemmesiden

Dit privatliv er vigtigt. Derfor er det også vigtigt, at du ved hvilke informationer der bliver indsamlet om dig. På denne hjemmeside vil anonyme oplysninger om ting, så som hvilke sider du besøger, blive indsamlet og gemt. Formålet med det er, at skabe en bedre oplevelse når du besøger hjemmesiden, gennem øget viden om, hvad du og andre kunder er interesseret i at læse om og ønsker at få hjælp til.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger via hjemmesiden, kan du slette dine cookies i din browser efter endt besøg, eller besøge den mens din browser er sat til privat tilstand.

Når du er startet i behandling

At gå i behandling indebærer at dele meget personfølsomme oplysninger. Derfor er der skrappe krav til hvordan disse oplysninger opbevares, og hvem de må deles med. Klinikken overholder selvfølgelig den til hver en tid den gældende lovgivning. Dine oplysninger er omfattet af psykologloven, gemmes sikkert og deles generelt kun med tredjepart i det omfang du giver samtykke hertil. Det kan f.eks. være i samarbejde med dit forsikringsselskab, eller hvis din arbejdsplads betaler for dit forløb. Der vil altid kun deles det absolut nødvendige, som f.eks. at du går i et forløb her, hvad det forventede antal behandlinger er eller lignende.

Kommunikation uden om terapisessionerne

Selvom du altid er velkommen til at tage kontakt på den måde du finder det nemmest – telefon, sms eller mail – anbefales det at skriftlig kommunikation foregår krypteret. Derfor vil du altid modtage krypteret mail fra klinikken. Som alternativ til sms anbefales appen signal, som er en end-to-end krypteret beskedapp der virker på samme måde som sms eller messenger, men altså uden indsamling og behandling af den information der løber mellem parterne.